"U MOJE VREME SE GOVORILO ZDRAVKO ČOLIĆ": Hrvatica objasnila kako se opisuje ZGODAN MUŠKARAC, pa nasmejala naciju
Nina Čudić, Foto: Printscreen/Instagram/NinaCudic

HIT!

"U MOJE VREME SE GOVORILO ZDRAVKO ČOLIĆ": Hrvatica objasnila kako se opisuje ZGODAN MUŠKARAC, pa nasmejala naciju

Pogledajte snimak koji opisuje zgodne muškarce u svetu i na Balkanu!

Objavljeno: 10:27h

Kažu da o ukusima ne treba raspravljati, ali postoje ličnosti kojima lepota definitivno ne može da se ospori. Hrvatska glumica i tiktokerka Nina Čudić objavila je na Instagramu šaljivi snimak o zgodnim muškarcima. Ona je otkrila kako se zgodni muškarci opisuju u svetu, a kako na Balkanu.

Na različitim jezicima je izgovarala reči poput "lep" i "zgodan", koje predstavljaju epitete za muškarce iz različitih zemalja. Kada je došao na red Balkan, Nina je izgovorila ime i prezime slavnog glumca. "Bred Pit", rekla je i time stavila do znanja da se na taj način opisuje zgodan muškarac u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Snimak je mnoge nasmejao, a Nina je za kratko vreme dobila hiljade lajkova i zanimljivih komentara. "Jedan je Bred Pit", "U moje vreme je to bio Zdravko Čolić", "Imamo milion citata o Bredu Pitu", "Bred Pit, to je činjenica", "Genijalno, čekamo da čujemo kako se kaže za zgodnu ženu", "Tačno, nigde kao kod nas na Balkanu", pisali su mnogi, ali je bilo i onih koji su istakli da je Kijanu Rivs zgodniji muškarac.

Bonus video:

00:52

OVO JE NOVI TIKTOK IZAZOV - DA LI MOŽE LUĐE? Korisnici poludeli: Biciklom se zaleću na automobile u brzini, ŠOK!

(Espreso/Mondo/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.